Кирил Петков: С удоволствие приемам поканата за разпит в прокуратурата

0
Призовкарът се уплашил от камерите в МС
Призовкарът се уплашил от камерите в МС

Призовкарът се уплашил от камерите в МС

Във връзка с разпространената информация от прокуратурата, относно състоялата се в петък среща на премиера Кирил Петков и главния прокурор Иван Гешев, в Министерския съвет се провежда брифинг пред журналисти.

"Днес бях уведомен, че главният прокурор ме кани на разпит да оповестя информации, които са публично известни, но които той би се радвал да се запознае от мен допълнително по следните казуси", съобщи премиерът Кирил Петков.

С удоволствие приемам поканата и по време на тази среща ще имам следните въпроси към главния прокурор, уточни премиерът.

Ето и основните въпроси, които той смята да зададе на прокуратурата:

  • Какви действия е направила прокуратурата по следните темата "Мата Хари" след като беше публично известно че има кюлчета и пачки и господин Борисов заяви, че знае коя е Мата Хари
  • Има ли допълнително разследвания по закона "Магнитски" и ще бъдат ли повдигнати обвинения на лицата Пеевски, Манолев и Илко Желязков
  • Има ли директна връзка между заема на ББР и факта, че Пеевски е бил акционер в "Булгартабак"
  • Има ли връзка между заем от ББР и адвоката на г-н Гайтански и какви стъпки прокуратурата е направила и дали този заем е взет правомерно
  • Какви разследвания има по казуса "Осемте джуджета" и Петър Петров, известен като Петьо Еврото
  • Има ли връзка между строителните компании и незаконните язовири, и известния като "Таки" бизнесмен
  • Какви стъпки са направени във връзка с "Барселонагейт " и факта, че испанските власти са информирали за пране на пари
  • Има ли връзка между случаите в "Автомагистрали" и изнасянето на торби с пари, и партия ГЕРБ
  • Защо "Булгаргаз" и г-н Павлов са се отказали от количествата азерски газ, който би било възможно да бъде доставен и така миксът за потребителите би бил доста по-евтин
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Харвардският бърборко в ред ли е? Викат го да го разпитват, това значи да му задават въпроси, а не той да им задава въпроси. Тоя е по-зле от Тиквата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари