Кирил Петков: Г-н Борисов трябва да се гордее, че подкрепя това правителство

0
Този вот на недоверие не помага на никого, коментира съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ
Този вот на недоверие не помага на никого, коментира съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Снимка: Владимир Шоков / БТА

Този вот на недоверие не помага на никого, коментира съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ

Този вот на недоверие не помага на никого, коментира пред журналисти в парламента съпредседателят на ПГ на „Продължаваме промяната - Демократична България“ Кирил Петков.

Днес следобед „Възраждане“, „БСП за България“, „Има такъв народ“ и независимият депутат Радостин Василев внесоха искане за вот на недоверие към Министерския съвет заради политиката в сектор „Енергетика“.

„Възраждане“ и „Има такъв народ“ са много деструктивни, само се чудят как да направят още по-голям проблем от неща, при които няма проблем, смята Петков. Мисля, че имаме един много добре работещ Министерски съвет, в едно много трудно време за всички българи, посочи той, цитиран от БТА.

Когато говорим за ротация, трябва да сме наясно, че без нас не може да бъде сменен никакъв министър, трябва и ПП, и ДБ заедно да са съгласни, че трябва да се смени някой министър, обясни Кирил Петков.

Днес по-рано лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че има критики към 7-8 министерства и при ротацията заедно с ПП-ДБ ще оценяват работата на всеки министър.

Виждате как министър-председателят Денков минава криза след криза напълно успешно, как министърът на финансите успя от минус 6 процента да стигне до 3 процента дефицит само за няколко месеца. Това, което мога да кажа на г-н Борисов, е че би трябвало да е доста горд, че подкрепя това правителство, коментира Петков.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков насрочи дебатите по вота за следващия четвъртък, а самото гласуване – за петък (13 октомври).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    арменски танкист
    Ако те дпкопам на правилната дистанция, ще ти вкарам такива бесни 3,4 юмрука, че ще виждаш взездички седмици подред. Ако ще да ме съди сарафов в нацистки стил и да ме души със струни за пияно. Зализан канадски травестит.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари