Кирил Петков: Ако нямаме 121 народни представители, по-добре да ходим на избори

0
Ако правителството не е подкрепено от независими депутати, то няма смисъл
Ако правителството не е подкрепено от независими депутати, то няма смисъл Снимка: Bulgaria ON AIR

Ако правителството не е подкрепено от независими депутати, то няма смисъл

"Имаме ли 121 независими депутати, съм сигурен, че ще бъдем много щастливи да бъдем част от бъдещето управление, ако ги нямаме - по-добре да ходим на избори." Това каза пред журналисти министър-председателят в оставка Кирил Петков след откриването на изложбата „Моралът е доброто“, на която са показани авторски фотографии на доц. д-р Кристиан Таков, съобщава БТА.

"Ние сме последователи на Кристиан Таков. Той каза, че България се събужда. Ако сме достатъчно много хора и следваме примера на Кристиан Таков, рано или късно промяната ще дойде в България", коментира още Петков.

Според него не е толкова важно какъв би бил евентуалният персонален състав на бъдещ кабинет в това Народно събрание.

"Самите хора, които се слагат отпред, не са толкова важни в случая, важното е дали ще имаме 121 депутати, които са независими да вземат решенията си. Ако правителството не е подкрепено от независими депутати, а от депутати, които са зависими, то няма смисъл. Това го правихме шест месеца. Не може да имаме още шест месеца, в които да се чувстваме в управлението, но да не можем да приемем един антикорупционен закон", заяви Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Бай Чеп
    Румен фатмака да не се ослушва, ами да връчва мандатите и да насрочва избори! Толеранс се дава на хора, дето се предполага, че в оставащото време ще свършат нещо за България! Харвардските братя най-много да направят още някоя и друга простотия, дано не обявят война на Русия, така, да ни се чуе мощния натовски гласец!
  • 0
    2
    йиу
    1. Наруши Конституцията на Република България! 2. Показа агресия спрямо Русия! 3. Гаври се с Русия! 4. Започна да разделя обществото на фоби и фили! 5. Интересуваше се само от външната политика, защото му беше заповядано от сащ, англия и франция, обслужваше чужди държавни интереси! Българите въобще не го интересуваха! Първата му работа след назначението му беше да посети сащническия посланик, после да иде в усрайна, а българите - нямаха значение за него, защото про100$$ к!р0 е чужденец, никога не е бил българин! 6. Доказа, че е агент/шпионин на сащ!
  • -1
    1
    Стига врещя!
    Не на избори, на майка си у путката отивате! Американски подлоги и продажници тук не ни трябват!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари