Кирил Петков: Абсолютно неприемливо е през 2023 да има показни убийства

0
Съпредседателят на ПП публикува позиция в социалната мрежа
Съпредседателят на ПП публикува позиция в социалната мрежа Снимка: ПП

Съпредседателят на ПП публикува позиция в социалната мрежа

Абсолютно неприемливо е през 2023 г. в България да има показни убийства. Нито е приемливо чуждите служби за сигурност да откриват българи - руски шпиони в Обединеното Кралство, докато ние научаваме за пореден път от медиите. Нито безучастно да слушаме за поредните ужасяващи хроники за убийства и насилие. Всичко това говори за нуждата от спешна реформа в сектор сигурност. Службите трябва да започнат да работят ефективно. Националната сигурност не може да остане само като заглавие на една от тях, а да бъде основна задача и приоритет.

Време е за спешни и дълбоки реформи. Ще работим заедно с правителството да постигнем истински и бързи резултати. Още през септември ПП-ДБ ще внесем отново законопроектите за подобряване на работата на българските служби за сигурност и освобождаването им от чужди зависимости.

Кирил Петков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    пп-дб-гроп мафия
    Тоз измамник кирчо-лъжеца докога ще ни досажда с неговите простотии?! Всички го виждат, че е нефелен за управление и води бегето към катастрофа.
  • 9
    2
    Ами...
    А дано тоя кривоустия, да е следващия! А след него женския оцъклен педераззз, полу-чифутското лакомо копеле, мравояда, лилипута и банкянския простак! Ще почерпя!
  • 9
    1
    Ебанка в танка
    Мълчи бе боклук продажен юда искариотски. Кой те пита тебе бе мухльо ? В западна европа всеки ден стават показни убийства бе боклук. Какво продаваш лъжи на хората. Където вирее мафията има и убийства. Ходи обяснявай утре на Холандците че няма мафия и корупция у нас. Палячо.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари