Килиан Мбапе трябва да си намери нов агент

0
Майката на нападателя не взе лиценз за мениджър
Майката на нападателя не взе лиценз за мениджър Снимка: Kylian Mbappe / Facebook

Майката на нападателя не взе лиценз за мениджър

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе трябва да намери нов агент, след като майка му не успя да получи необходимия лиценз на ФИФА, съобщава вестник Марка, предава БТА.

Мадридският спортен всекидневник пише, че майката на френския национал не е била включена в регистъра с мениджърите на световната футболна централа и сега не може да преговаря от името на сина си.

24-годишният Мбапе играе за Пари Сен Жермен от сезон 2017-2018. Договорът му с френския шампион е до юни 2024 година. Голмайсторът на парижани и бивш футболист на Монако е желан от Реал Мадрид.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари