Все още издирват нападателя на Драгомир в Скопие

1
Българинът е в болница, в стабилно, но тежко състояние
Българинът е в болница, в стабилно, но тежко състояние Видео: NOVA

Българинът е в болница, в стабилно, но тежко състояние

Намушканият с нож българин в Скопие, който беше приет в болница с опасност за живота, вече е в стабилно, но все още в тежко състояние. Оказва се, че нападателят на 29-годишния Драгомир все още се издирва, предава NOVA.

От прокуратурата на Република Северна Македония обявиха, че част от нападателите вече са установени. Материалите по случая предстои да бъдат внесени в съда, за да се прецени какви мерки да бъдат взети спрямо от тях.

Припомняме, че инцидентите с фенове на „Левски” бяха два. Първоначално, на влизане в Скопие, група българи беше нападната. Единият от тях - прободен с нож. Вторият инцидент се случи пред стадиона и вътре на съоръжението, когато бяха задържани 19 фенове на „Левски”. Според северномакедонското МВР те са нарушили обществения ред, а двама от тях са нападнали и полицаи.

От съобщение на прокуратурата, в което се описва какво се е случило, се твърди, че всъщност българите, влизайки на стадиона, са започнали словесни пререкания с фенове на македонския отбор.

Майката на намушкания Драгомир подготвя евентуалното му транспортиране към България. Засега обаче лекарите не препоръчват транспортирането на мъжа към София.

Жив, е малкият дявол, можеше и по-зле да е”, каза притеснената майка, като уточнява, че за мъжа се полагат грижи. „Нека официалните власти да движат нещата, аз, като майка, съм дошла да го видя. След като го видях, вече съм добре, до него съм”, допълни тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари