Киев: И Хитлер посети Мариупол

0
Владимир Путин посети изненадващо Мариупол на 19 март
Владимир Путин посети изненадващо Мариупол на 19 март Снимка: ТАСС

Владимир Путин посети изненадващо Мариупол на 19 март

Визитата на руския президент Владимир Путин в Мариупол само показва неговата слабост. Това заяви министърът за реинтеграцията на временно окупираните територии на Украйна Ирина Верещук в интервю пред Corriere della Sera, предаде Агенция Фокус.

"Дори Хитлер посети Мариупол, временно окупиран от неговите войници през 1941 г., и е добре да си спомним какво му се случи. Тези снимки само показват слабостта на руския президент, той ще бъде принуден да подаде оставка", уверена е тя.

Верещук също така твърди, че руските войници продължават масово да нарушават Женевските конвенции в окупираните територии на Украйна, като "издевателстват не само над възрастните, но и над децата“.

"Мъжете са насилствено привличани на военна служба, заповядва им се да сменят паспортите си, унищожават или ограбват частна собственост, налагат руски учебни програми в училищата. Вярвам обаче, че най-сериозните несправедливости се случват срещу цивилни затворници. Според нашите списъци има повече от 3000 от тях", заяви Верещук

На 19 март Владимир Путин посети Мариупол. Посещението е станало през нощта.

Украинското военно разузнаване обаче предполага, че не може да е Путин в Мариупол, тъй като няма доказателства за неговото посещение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    7
    до 6
    Колко години не плащат никакви данъци техните нефтопреработвателни и газови предприятия тук? 100 пъти повече от колко целият ЕС е дал на Украйна до момента! Лукойл кога почнаха да плащат данъци? И дали наистина вече плащат?
  • -4
    6
    Ванка с танка
    А оня бунак дето се кахъри колко пари сме изсипали за Украйна,преди това се замисли добрите ватници колко години ни драха със цената на газа,как им построихме турски поток и как ти продават сорт Урал на цената на Брент,ама то е за наше добро нали блядка
  • -4
    5
    Ванка с танка
    Ватенките все мислят как е в Украйна,ни дума за живота в Русия,там явно я рай и искат всички да живеем в рая-да караме китайски москвичи.Долара кога ще се срине ,че да го сменям за рубли.Еврата ги смених ,че запада загниваше,ама долара кога ще се занули.
  • -1
    4
    NATO
    Ущанките да мълчат.
  • 9
    3
    Самарин
    На вас като странна нация,трябва живият Хитлер да ви мери по 100 гр. хляб и сол,водата ще си я търсите сами.Милиони лева исипахме от държавния си бюджет,две години бъл. оръжие пътува за клоуна Зеленски,а хората от карловскте села,гледат съборените си къщи,свиват се във фургоните и така до днес,а за утре не се знае...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари