Къци Вапцаров: ГЕРБ са разбойници, а БСП и ДПС си въртят собствен бизнес и не им пука

3
Иначе далаверите си вървят, руски и американски интереси се разбират какво ще става на територията занапред
Иначе далаверите си вървят, руски и американски интереси се разбират какво ще става на територията занапред

Иначе далаверите си вървят, руски и американски интереси се разбират какво ще става на територията занапред

Имах надежда с ПП, (факт) но се изпари, не направиха нищо от това което имаха реалната власт и шанс да направят, ГЕРБ са сбирщина разбойници, то ясно, Възраждане са поредните патриотични клоуни, за лов на патриотични шарани, БСП и ДПС - нямам грам очаквания, въртят си собствен бизнес и не им пука...

ДБ са неясна безидейна американска структура, която май и американците не знаят какво да я правят.. нещо остана ли.. Бат Слави чака нови нареждания, че от старите съвсем се омаза..., и? К'во правим? Поредното нищо не правим?

И тези избори ще минат, с нас и без нас и... ще чакаме нови, още по безидейни и безсмислени.. иначе далаверите си вървят, руски и американски интереси се разбират какво ще става на територията занапред.

Къци Вапцаров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари