Катастрофата с тежко ранен, предизвикана от шофьорка

0
Мъж е с гръдна травма след катастрофата край Благоевград
Мъж е с гръдна травма след катастрофата край Благоевград Видео: БГНЕС

Мъж е с гръдна травма след поредната катастрофа край Благоевград, където се пресичат Е-79 и АМ "Струма", предаде БГНЕС.

Това е поредната катастрофа на пътния възел, при който АМ „Струма” минава под ГП Е-79 при разклона за с. Бараково, Рила и Рилския манастир на 5 км след Благоевград в посока Дупница.

Последната катастрофа тук бе във вторник сутринта, когато 30-годишен румънец бе опериран от разкъсан далак, след като автомобила му се удари в спрял да завие наляво към магистралата Опел.

Днес катастрофата стана 100 метра по-нататък, където се излиза от АМ „Струма”, за да се включи в Е-79.

В 12.40 ч. водачка на фолксваген "Голф" със софийска регистрация, излизаща от АМ "Струма" и включването й в Е-79 не спира на знак "Стоп". Завивайки наляво по Е-79 в нея челно се блъска Фиат "Пунто", чийто водач е приет в МБАЛ-Благоевград с гръдна травма. Фиатът е ударил голфа в предната лява гума, водачката на фолксвагена и пътуващите с нея мъж и две деца не са пострадали.

Видях знака, но отляво на мен, на островчето за безопасност имаше спрял джип. Погледнах покрай него наляво, не видях кола и тръгнах. Като видях идващият автомобил вече беше късно. Виновна съм, не се оправдавам, но джипа ми пречеше, след като се ударихме, той изчезна”, обясни водачката, предизвикала катастрофата.

Движението на мястото на инцидента се извършва в едната лента, регулира се от полиция да извършването на огледа, който зависи от състоянието на ранения, оплакващ се от болки в гърдите. Той е бил сам в автомобила, спирачният му път е около 3-4 метра.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари