Шофьор пострада при нелеп инцидент край Благоевград

0
72-годишен мъж е с тежка травма
72-годишен мъж е с тежка травма Снимка: БГНЕС

Джип "Хюндай" се блъсна в спрял на банкета "Опел"

72-годишен мъж е с тежка травма след нелеп пътен инцидент край Благоевград

Към 10:40 ч. днес на пътя Благоевград-курорт "Бодрост" джип "Хюндай" се блъска в спрял на банкета "Опел". Водачът му бил зад него, отваряйки багажника, тъй като товарът в Опел-комбито се бил разместил, информира БГНЕС.

Опелът е спрял плътно вдясно преди остър ляв завой, възможно е водачът на джипа да е бил заслепен от слънцето, а спрелия автомобил, който е с тъмен цвят бил спрял в сянката.

Пострадалият е транспортиран до частната болница в Благоевград с политравма, има открити фрактури на краката.

На двете коли са нанесени големи материални щети, пътничка от джипа е с оплаквания от болки в гърдите след удара в спрелия "Опел". Състоянието ѝ се изяснява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Даммм,
    Дъртакът с хюндая е ясен – кьорав, изгубил рефлекси и моторика от възрастта, ама и оня с опела си го бива: да паркираш баш в средата на завоя, с левите колела на платното – е, трябва да си кръгъл идиот или ... полицай!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари