Блъснаха жена на булевард "Христо Ботев"

2
По първоначална информация блъснатата жена е паднала от моста
По първоначална информация блъснатата жена е паднала от моста Снимка: Facebook

По първоначална информация блъснатата жена е паднала от моста

Жена е била блъсната от автомобил на булевард “Христо Ботев“ в Русе, след като е паднала от моста, по който минава булевард “България“, предаде Русе Медиа.

По първоначална информация жената е скочила от моста. Линейка на Спешна помощ я е откарала в болница. Тя е била все още жива, но няма данни за състоянието ѝ в момента.

От полицията са изпратили екип, който да отцепи местопроизшествието, а превозните средства се отклоняват по детелината към булевард “България“.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -27
    7
    До 2
    Уйо ще викаш на баща си путка майна! На мен ще викаш господине ясно ли то е надрусано копеле!!! Ако не ще си ядеш зъбките
  • 19
    6
    Мисля,че
    Объркването става, защото наистина нямаше никаква информация, в последствие се обнови. Нали четете отдолу- " очаквайте подробности". И какви пешеходни пътеки, нито на бул."България", нито на бул."Хр. Ботев" има. Да не говорим, че на моста горе и тротоар няма.
  • 10
    5
    поредната блейка
    Това на пешеходната пътека ли? А, да, то там нямаше такава.
  • 28
    4
    Русе
    Защо всеки пише без да знае какво е станало?!?! Жената скача от моста и в същото време минава кола и я прегазва!
  • 12
    3
    До 2
    Първата информация беше 2 изречения и там не пишеше нищо за моста. Пишеше,че има блъсната жена - дали е пресичала или е била на тротоара можеше само да се гадае. Сега вече е по-ясно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари