Моторист пострада при катастрофа на пътя Русе - Бяла

1
Възрастен мотоциклетист е излязъл от черен път и е предприел обратен завой
Възрастен мотоциклетист е излязъл от черен път и е предприел обратен завой

Възрастен мотоциклетист е излязъл от черен път и е предприел обратен завой

80-годишен мотоциклетист пострада тежко при катастрофа днес на пътя Русе - Бяла. Инцидентът е станал малко след 15:00 часа в участъка между поделението и 9-ия км.

По първоначална информация възрастният мъж е излязъл от черен път и на непрекъсната линия, където изпреварването е забранено, е предприел обратен завой. В този момент на пътя в посока Бяла се е движил лек автомобил „Форд“, който го е блъснал. Водачът му обясни, че е видял мотора в последния момент, не го е очаквал и го е блъснал, предаде Русе Медиа.

На място е изпратен екип на Спешна помощ, който е откарал 80-годишния мотоциклетист в болницата. Състоянието му се изяснява, като се знае, че е получил много тежка травма на крака и удар в главата.

Движението в участъка бе затруднено, докато се извършва оглед от дознателите. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Пепо
    "Пътят убиец" бил... правителството долу... оставки да валят... Аман от квалификации.
  • -3
    1
    kek
    брокерите,ало, коя вила унуците ще продават сега ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари