Кандидатите за президент – на психотест!

2
Малко ли сме отчаяни, обезверени и нещастни, че се налага да търпим тази менажерия, която има нахалството да претендира за нашите гласове
Малко ли сме отчаяни, обезверени и нещастни, че се налага да търпим тази менажерия, която има нахалството да претендира за нашите гласове Снимка: Кадър bTV

Гледам тези дни дебати между кандидати за президенти и все повече се отчайвам. И си мисля за „материала“. То не са дебати, а карикатурно шоу. По телевизора се явяват хора, за които се чудя дали са в добро психическо здраве и защо някои от тях са допускани до ефира на национални телевизии. Това подигравка с народа ли е? Малко ли сме отчаяни, обезверени и нещастни, че се налага да търпим тази менажерия, която има нахалството да претендира за нашите гласове.

Фолкпевицата Луна си я знаем, тя е ексцентрична и непредсказуема. Да, никой не може да бъде спрян да се бори за народната любов. Но това ми идва в повече. Но пък след като чалгаджия като Слави Трифонов стана депутат и иска да управлява държавата, защо да не може и Луна да се поупражни върху нас?! Да не говорим, че кварталната магазинерка не на шега мисли да гласува за нея. Ето докъде ни докарва отчаянието от политическата класа.

Но новият ми любимец е един господин, който също бил фолкпевец, а по телевизора се явява с бяла престилка върху костюма. Обличал се така, за да покаже, че само той може да излекува българския народ. И говори небивалици като навита латерна и никой не може да го спре. Боже, прибери си вересиите. Добре, че водещите поне го иронизираха и все пак успяха накрая да му вземат думата.

Крайно време е обаче за кандидат-политиците за всеки пост да бъде въведен психотест, за да спре гаврата с електората, а и да не се хаби излишно ефирно време.

Дано на 14 ноември разумът у хората надделее и гласовете на избирателите да не се разпилеят, за да изберем единствения достоен президент.

Надежда Денева, Русе / Ретро.бг

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари