Скандален дебат: Волен Сидеров напусна студиото, Луна праща всички в затвора

12
Лидерът на АТАКА отказа да участва, обиден, че Луна изглеждала като доминираща
Лидерът на АТАКА отказа да участва, обиден, че Луна изглеждала като доминираща Снимка: Кадър от bTV

В първи предизборен дебат за „Дондуков“ 2 в „Тази неделя“ по bTV позиции за бъдещето на България трябваше да сблъскат кандидат-президентите Волен Сидеров, Александър Томов, Николай Малинов и Луна Йорданова.

Волен Сидеров обаче отказа да се включи в дебата, защото според него се правела пиар кампания на Луна.

По думите на Сидеров bTV се е опитала да даде на Луна повече ефирно време, като по този начин тя е изглеждала като доминираща. "Екип на bTV работи като пиар екип на Луна Йорданова. Искате да размажете нещата и да го представите като шоу", коментира Сидеров.

Водещата Мария Цънцарова обяви, че е било заснето видео с Луна във връзка с тегленето на жребия за дебата, но то не е било излъчено. Лидерът на „Атака“ обаче демонстративно напусна студиото.

След това започна и самият дебат между Луна Йорданова, Николай Малинов и Александър Томов.

"Чудя се тези тримата какво правят в студиото, след като дълги години плячкосваха, мамиха и грабеха българския народ. Имам директно предложение към тези хора, които са тук. Мястото им е в затвора, а не в студиото на bTV. Аз като кандидат-президент искам да им предложа незабавно да се приеме закон за лустрация, незабавно да се отстранят всички бивши комунисти, служителите на ДС и техните доносници от заеманите длъжности. Ето до мен е Александър Томов. Ето, заповядай да се подпишеш, ако сте съгласен за закон за лустрация", заяви Луна Йорданова.

"Искаме да попитаме и един шпионин Николай Малинов. Г-н Малинов, вие ще подпишете ли закона за лустрация. Да се приеме закон за лустрация, ще подпишете ли", продължи Луна.

След като не успя да успокои обстановката, водещата Мария Цънцарова помоли Луна Йорданова да напусне студиото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари