Камиони чакат над три часа при Гюргево на влизане в България

0
Инспекторатът на граничната полиция увеличи броя на контролните ленти
Инспекторатът на граничната полиция увеличи броя на контролните ленти

Инспекторатът на граничната полиция увеличи броя на контролните ленти

Камионите, които напускат Румъния през южния граничен пункт Гюргево, трябва да чакат над три часа на границата заради големия брой превозни средства, които преминават транзитно, съобщи Аджерпрес, предава БТА.

С цел да ускори придвижването Инспекторатът на граничната полиция в Гюргево увеличи броя на контролните ленти на границите.

"На "Моста на дружбата" Гюргево - Русе има само една лента във всяка посока. На ниво Териториален инспекторат на граничната полиция в Гюргево са предприети всички мерки в рамките на техните компетенции, за да бъде намалено времето за чакане и да се осигури оперативен контрол. За ускоряване на трафика броят на контролните платна и на служителите на гранична полиция, които извършват контрол на документи, е бил увеличен", заяви Ралука Петронела Стан, говорителка на Инспектората на граничната полиция в Гюргево за Аджерпрес. Така за камионите преминаването през Гюргево е увеличено от четири на пет контролни ленти при влизане в Румъния и от три на четири при излизане от страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    А тук?
    А тук по колко часа се чака за преминаване на границата???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари