Камен Донев за министъра на културата: Трябва да го махнат!

5
Не е виновен той, виновни са тези, които са го назначили там, коментира актьорът
Не е виновен той, виновни са тези, които са го назначили там, коментира актьорът Снимка: Кадър от bTV

На 1 март Камен Донев отмени спектакъла си "Възгледите на един учител за силата на словото", който трябваше да се играе на сцената на Театър "Българска армия".

Причината е войната в Украйна. "Не съм наивен, следя с болка и огорчение ситуацията там. Чувствам, че скоро няма да свърши", казва той в разговор с Петя Дикова по bTV

В интервюто си актьорът засегна и нашумялото видео селфи на министъра на културата Атанас Атанасов.

"Гледах клипа, разбира се, не може да не се гледа такова нещо. Бих предложил изпълнението му за най-добър кратък моноспектакъл на наградите Икар", пошегува се Донев. "Иронията настрана, не е виновен той, виновни са тези, които са го назначили там. Трябва да го махнат, и то веднага."

На въпроса какво би рекламирал Камен Донев отговаря: "постижения на духа. Бих рекламирал книгите на Стефан Цанев, Иво Сиромахов, български художници, поети, творци."

Той признава, че е щастлив човек, защото има семейство и екип, който му е като второ семейство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари