Володимир Зеленски освободи министъра по въпросите на ветераните

0
Нужна е пренастройка на политиката, заяви украинският президент
Нужна е пренастройка на политиката, заяви украинският президент Снимка: Володимир Зеленський / Facebook / архив

Нужна е пренастройка на политиката, заяви украинският президент

Министърът по въпросите на ветераните на Украйна Юлия Лапутина подаде оставка от поста си, предаде Украинская правда, цитирана от агенция Фокус.

"Върховната Рада на Украйна получи изявлението на Юлия Анатолиевна Лапутина за нейната оставка от поста министър по въпросите на ветераните на Украйна."

Президентът на Украйна Володимир Зеленски във вечерното си обръщение коментира освобождаването на министъра по въпросите на ветераните на Украйна Юлия Лапутина и заяви необходимостта от пренастройка на политиката.

"Тази сутрин обсъдихме с министър-председателя Денис Шмигал укрепването на политиката за героите - политиката за ветераните. Стъпки, които ще преодолеят съществуващите проблеми в тази област и ще добавят доверие към нашите хора.

С цялото ми уважение към министъра, това е само управленски въпрос. Украйна се нуждае от сила, свежа енергия и достатъчно лидерство във всяка сфера. Ние трябва да спечелим тази война. И направете максимума тази година, тоест дори повече от възможното", заявява той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Мирко
    Този какво казва щял да спечели че не го разбрах?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари