Камелия: Това беше една моя лична битка в продължение на 15 години

2
Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, но не се отказах
Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, но не се отказах Снимка: Камелия / Facebook

Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, но не се отказах

"Това беше една моя много голяма лична битка в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко, опитах всичко, дадох максимума от себе си, имаше моменти, в които много страдах физически, психически дори още повече. Беше свързано с много загуби, надежди, болка, радости за кратко, доста разочарования, да се намразя и завиждам. Изпитах може би цялата палитра от емоции, които човек е способен да изпита, но не се отказах" - това сподели певицата Камелия, която през 2023 г. стана майка за първи път.

Щастливата новина тя сподели на Великден, като публикува снимки на сина си Баян. Тя обясни, че около 150 000 двойки в България имат трудности да станат родители.

"Проблемът е, че понякога жената има сериозен проблем с друго заболяване, което е излекувала, но е премахнат детеродният орган. Тогава става още по-голям проблем, защото тя има генетичен материал, но вече няма физическата способност да стане майка", обясни певицата в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Демографията е най-големият ни проблем, обясни тя и призова за законодателни промени, за да се улесни помощта за семейства с репродуктивни проблеми, както е в съседните ни страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари