Риана пусна за пръв път видеокадри на момченцето си

0
Певицата обаче все още не е съобщила името на бебето си, което се роди през май
Певицата обаче все още не е съобщила името на бебето си, което се роди през май Снимка: WILL OLIVER, EPA-EFE

Певицата обаче все още не е съобщила името на бебето си, което се роди през май

Певицата Риана за първи път разпространи видеокадри на момченцето си, което се роди през месец май, предаде АФП, цитирана от БТА.

Рапърът Ейсап Роки е бащата на бебето.

Видеото, което е с продължителност 45 секунди, беше качено в Тик Ток и е първата публикация на певицата в тази социална мрежа. Клипът е гледан 11,5 милиона пъти и е харесан 3,4 милиона пъти, след като е качен в събота.

На кадрите се вижда как бебето се усмихва и гука, докато се опитва да стигне до телефона на певицата. Риана го пита: "Опитваш се да вземеш телефона на мама?"

34-годишната изпълнителка от остров Барбадос, придобила популярност с хитове като "Umbrella" и "Diamonds", роди през май. Повече подробности обаче не бяха съобщени, не е ясно дори името на детето.

Риана официално обяви връзката си с рапъра Ейсап Роки миналата година, след като дълго време се носеха слухове за нея, отбелязва АФП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари