Бритни Спиърс е загубила бебето си

0
Това е опустошителен момент за всеки родител, сподели певицата
Това е опустошителен момент за всеки родител, сподели певицата

Бритни Спиърс съобщи, че е загубила бебето си

Тя публикува новината в профила си в Инстаграм.

"Това е опустошителен момент за всеки родител", написа 40-годишната Спиърс.

През април Бритни обяви, че очаква дете от годеника си Сам Асгари. Тя реши да си направи тест за бременност, след като установи, че наддава на тегло. В изявлението си в събота тя каза, че двойката е загубила своето "бебе чудо".

"Това е опустошителен момент за всеки родител", се казва в изявлението ѝ. "Може би трябваше да изчакаме с обявяването, докато не сме били по-напреднали, обаче бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата новина".

В изявлението ѝ се казва още, че тя и Асгари ще продължат да се опитват да "разширят нашето прекрасно семейство", но помолиха за уединение, докато скърбят за загубата.

Съболезнования запълниха секцията с коментари към публикацията на Спиърс, където последователите изразиха тъгата си.

Когато се появи новината за бременността ѝ, феновете изразиха радостта си, че Спиърс очаква дете. Няколко месеца по-рано тя разкри желанието си за още деца. Певицата заяви, че не е можела сама да взема решения за контрол на раждаемостта, докато е била под опека, която беше прекратена през ноември.

През ноември съдът в Лос Анджелис прекрати настойничеството на баща ѝ, след което е станало възможно да ѝ бъде премахната контрацептивна спирала, припомня БГНЕС.

"Исках да махна вътрематочната спирала, за да мога да започна да се опитвам да имам друго дете", каза попиконата през юни.

Спиърс има двама сина тийнейджъри - Шон и Джейдън, от бившия си съпруг Кевин Федърлайн. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Ще съм ви страшно благодарен да ме информирате когато и се възстанови цикъла. Благодаря предварително!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари