Калин Стоянов посети Кюстендил заради издирването на Ивана

0
На място той се запозна с действията на щаба
На място той се запозна с действията на щаба Снимка: БГНЕС

На място той се запозна с действията на щаба

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов посети днес ОДМВР - Кюстендил. На място той се запозна с действията на щаба, ръководен от директора на областната дирекция старши комисар Светослав Григоров, извършени до момента по издирване на непълнолетната Ивана. Работата на служителите на реда продължава чрез различни оперативни способи, казаха от МВР.

Семейството на момичето потърси помощ от служителите на реда за откриването ѝ, а в работата на терен бе ангажиран значителен кадрови ресурс на МВР – полицаи, жандармеристи, пожарникари, както и служители на Горското стопанство, планински спасители. В първите дни активно участваха и доброволци. Усиленото издирване обхвана огромна по площ територия, обстойно бе изследвана всяка информация за евентуалното местонахождение на 17-годишното момиче, което е в неизвестност от 22 февруари.

Министър Стоянов бе информиран за продължаващите чрез различни оперативни способи издирвателни действия, които се осъществяват под координацията на щаба в РУ - Дупница.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари