Какво стана с обещанието за магистрала на Лиляна Павлова от 2015 година?

0
Крум Зарков: Необходимо ли е да легна пред кабинета Ви, г-жо Министър и да не стана, докато строежът на магистралата не започне
Крум Зарков: Необходимо ли е да легна пред кабинета Ви, г-жо Министър и да не стана, докато строежът на магистралата не започне

Крум Зарков: "Необходимо ли е да легна пред кабинета Ви, г-жо Министър и да не стана докато строежът на магистралата не започне."

Днес, от трибуната на Народното събрание, Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова даде отговор на актуален въпрос за строежа на пътя Русе-Велико Търново, на народния представител от Русе, Крум Зарков, във времето за Парламентарен контрол.

„Кога може да очакваме да се движим по магистрала и то в най-критичния участък от гледна точка на безопасността Русе – Бяла?”, попита Крум Зарков.

Министър Аврамова увери, че път, магистрала Русе - Велико Търново ще се случи, но без да се ангажира с конкретен срок и даде пример, че е започнал строежът на скоростния път от Видин за Ботевград. В своя реплика г-н Зарков каза, че такъв отговор той вече е получавал от Лиляна Павлова през 2015 и от Николай Нанков през 2017.

"Необходимо ли е да легна пред кабинета Ви, г-жо Министър и да не стана, докато строежът на магистралата не започне."

Това искат от него русенци на всяка приемна на народния представител, от години.

Само да припомним скоростният път Видин - Ботевград започна да се строи след доста протести и затваряния на пътя от недоволни граждани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари