Какво ще е времето в края на октомври?

2
Средиземноморски циклон носи нови порции дъжд
Средиземноморски циклон носи нови порции дъжд

В неделя до ранния следобед валежите спират.

В Западна и Централна България ще се покаже слънцето. На Изток ще остане с повече облаци. Температури в топлата част на денонощието - между 11 и 16 градуса.

Последната октомврийска седмица започва с прохладно време без валежи, предава NOVA. В ранните часове в понеделник ще има мъгли с понижена видимост в котловините и около водоемите най-вече в западна и централна България. Отново в тези райони температурите ще са ниски и ще се колебаят около нулата. Следобедът ще е с повече слънчеви часове с по-видима облачност около Черноморието. В най-топлите часове термометрите ще показват между 10 и 15 градуса. 

Времето в края на октомври ще е с ниски температури сутрин, понижена видимост в ниските райони и дори възможни слаби ръмежи. Дните в началото на седмицата ще са с повече слънце. По-нататък облаците ще надделяват, но пък дневните температури леко ще се повишават.

Заради средиземноморски циклон, през втората половина на седмицата са възможни валежи на изолирани места, с по-голяма вероятност в южната половина на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителка изпитва ученик:
- Разкажи урока!
Ученикът мълчи.
- Кажи поне заглавието!
Ученикът мълчи.
- Ти въобще знаеш ли по какъв предмет те изпитвам сега?!
Ученикът мълчи, а от задните редици се дочува шепот:
- Лелееее, тая вещица го разхожда из целия материал!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари