Какво ще бъде времето до края на април

0
На Цветница температурите рязко ще се понижат
На Цветница температурите рязко ще се понижат

На Цветница температурите рязко ще се понижат

До края на април времето ще е динамично – ще се редуват топли и доста хладни дни. Често ще има превалявания от дъжд.  

Днес ще бъде предимно слънчево, с увеличения на облачността над североизточната част от страната. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 16° и 21°, сочи прогнозата на синоптичката на bTV Стаси Цалова.

Утре ще бъде предимно слънчево, ще се затопли още.

В събота температурите ще останат високи. Ще се развие и купеста и купесто-дъждовна. На отделни места ще има краткотрайни валежи.

В неделя – 17 април, Цветница, температурите рязко ще се понижат. Ще бъде студено и ветровито, с валежи, които и в ниската планината ще започнат да преминават в сняг.

И в началото на новата седмица ще остане студено и с валежи. След това до Великден температурите плавно ще се повишават, но  облаци и места с дъжд няма да липсват.

В последната седмица на април температурите слабо ще се понижат.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари