Какво се случва в „Кауфланд“ и как се прави бизнес в България

3

Клиентка спипа хипермаркет „Кауфланд“ в опит за измама с промоционален продукт. 

Жената се оплака в социалната мрежа, че е станала поредната жертва на манипулации от страна на търговската верига. Тя публикува доказателства за измамата и призовава потребителите да внимават, пише Bulnews.

„Позволявам си да покажа на гражданите на Враца какво се случва в „Кауфланд“ и как се прави бизнес в България“, пише потърпевшата. Тя си купила бутилки вино на промоция, но на касата се оказало, че намаление всъщност няма. 

Врачанката публикува фотоси, на които ясно се вижда разлика в цените между касовата бележка и уж промоционалния продукт. Бялото вино от известна марка на редовна цена струва  9,99 лева, а с намалението трябва да е с 30% по-евтино, или 6.99 лева. Когато отива на касата обаче служителката на веригата ѝ го таксува на нормална цена, без намалението. Жената обаче вижда навреме касовия бон и ѝ връщат разликата в парите. 

„Много хора не разбират къде е проблема и затова сме на този хал. Имам корекция на фактурата, но след като коментирах грешката“, пише жената и предупреждава потребителите да не зарязват касовата бележка в количката, а да внимават да не „изгорят“ и те от фалшивите промоции. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари