Какво е състоянието на жените, чийто автомобил бе затиснат от срутил се надлез

0
Краката на майката и дъщерята са сериозно пострадали след инцидента
Краката на майката и дъщерята са сериозно пострадали след инцидента Видео: NOVA

Част от надлез се срути на пътя край град Девня, в района на най-големия завод за производство на сода у нас

Товарен автомобил, превозващ багер, съборил част от железобетонното съоръжение, докато преминавал под него, припомня NOVA

Една от плочите се стоварила върху кола, движеща се зад камиона. При инцидента има двама пострадали - жени на възраст 41 и 61 години, каза  кметът на Девня Свилен Шитов. Те са майка и дъщеря. Специални екипи с часове провеждаха операция по изваждане на една от ранените от колата. От лечебното заведение, в което са настанени ранените, заявиха, че краката им са сериозно пострадали

„Около 9.10 часа е получен сигнал за ПТП на пътя Суворово - Девня”, обясни Петко Камбуров, началник на сектор „Пътна полиция”-Варна.

Тестовете за алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. 

Със случая се зае Районната прокуратура във Варна. Оттам съобщават, че работата по досъдебното производство продължава под ръководството и надзора на Териториално отделение – Девня. Изясняват се причините, довели до тежкия инцидент. Предстои назначаването на множество експертизи.

„Надявам се, че органите ще установят причините и това кой е виновен и каква точно е вината”, каза Свилен Шитов - кмет на Девня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари