Какво е „испански срам“

1
Как може да ни навреди това доста разрушително чувство
Как може да ни навреди това доста разрушително чувство Снимка: Getty Images

Как може да ни навреди това доста разрушително чувство

Когато някой чувства срам от действията или думите на някой друг, това е известно с името „испански срам“. Това е доста разрушително чувство. Експерти в областта на биоенергията разказаха защо това е опасно.

Испанският срам може да навреди сериозно на нашето настроение, биополе, щастие и като цяло на живота ни, сподели Actualno.com.

Кой най-често изпитва испански срам?

По принцип това са хора, които изпитват силна емпатия, тоест способността да усещат емоциите на другите. Човекът, към когото изпитваме испански срам, може да не го чувства сам, така че ако имате склонност към това, е необходимо да се борите с него.

Не трябва да се опитвате да се поставите на мястото на друг човек, защото започвате да изпитвате срам без основателна причина, а това е опасно. Всеки срам влияе негативно на нашата енергия.

Как срамът влияе на нашето биополе?

Когато изпитваме срам в някое от неговите проявления, това понижава нашето самочувствие. Испанският срам не е изключение. Единствената разлика е, че не си направил нищо, което да те принуждава да се чувстваш така и това е най-лошото. Оказва се, че човек изневиделица си вреди.

Влошаване на чакрите. Нашето биополе не прави разлика между обикновения и испанския срам. Когато се срамуваме заради друг човек, нашите чакри са затворени и обменът на енергия с околната среда води до силен провал.

Срамът заради друг човек може да ни лиши от късмета. Когато двама души се карат публично и се срамувате заради тях, все едно го преживявате с тях. Отново нашето съзнание не знае как да различи причината за чувството на срам, така че се чувстваме така, сякаш самите ние правим нещо лошо и това плаши съдбата. Много е лошо, когато срамът заради друг човек е придружен от вина. Това е най-опасната форма на срам, която може да унищожи енергията ви.

Действията на други хора може да ви припомнят някои ваши грешки. Това развитие на събитията е най-неблагоприятно. Ако някой направи нещо, което вие сте правили в миналото и това ви тревожи ужасно, трябва да спрете да виждате какво става. Ако не го направите, тогава ще започнете да си спомняте минали събития от живота си, ще се тревожите и ще се разстройвате напразно. Не позволявайте на миналото да нахлуе в настоящето и да отрови бъдещето ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Дядо Боби
    Нашите депутати са ваксинирани за чувството СРАМ!!!!!¡!¡
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари