Каква е цената на смехотворния фарс в Русе?

2
Колко струват усилията на полицаите, дознателите, следователите, прокурорите и съдиите, щото тия пари са наши...
Колко струват усилията на полицаите, дознателите, следователите, прокурорите и съдиите, щото тия пари са наши...

"Тоя смехотворен сюжет от Русе, който се тиражира в новинарските емисии, е показателен.

И идва да ни демонстрира, че Цветанов, дори и да не е шеф на МВР, е прехвърлил продуцентските си функции на прокуратурата, защото все пак е шеф на комисията по сигурност в НС.

Прокуратурата с цветановски ентусиазъм разпространява подробни сведения за собствената си некомпетентност.

И за пореден път ни показа колко е некадърна да се справи с обстановката, като прати тежко въоръжени полицаи да арестуват едни кокошкари в Русе, които, виждате ли, притежавали три пистолета - един боен и законен, един газов и един газов, ама преработен на боен, в компанията на стотина патрона, за които не се казва бойни ли са, газови ли са или са халосни.

Съобщава се още за някакви електрошокови палки, (които се продават в свободен режим в оръжейните и ловнорибарските магазини), както и за два-три ножа, които също са общодостъпна стока на пазара. 

С цялата тая история се занимават специализираната прокуратура и специализираният съд, забележете. Говори се, че в махленската афера е замесен синът на шефа на русенския КАТ, както и братът на някакъв БСП-депутат.

Всичките тези хора, атакувани и задържани от специалните части, са били служители на една и съща фирма, а някакъв техен колега, уличен, че системно краде от фирмата и колегите си, бил рекетиран, представете си.

И колегите му го принудили насилствено да го накарат да подпише запис на заповед за 100 хил. лева, вероятно защото са били наясно, че ако не го набият, тоя ще продължи да ги краде. А да го обвиняват по законовия ред, за тях е ясно, че няма смисъл, защото ще загубят много пари, време и ще си скъсат нервите и няма да получат справедливост дори и след десет години.

След всичко това, обилно показано по десетки телевизии, аз бих искал да знам каква е стойността и каква е цената на тая специализирана полицейска "операция", колко струват усилията на полицаите, дознателите, следователите, прокурорите и съдиите, участвали в тоя фарс, щото тия пари са мои, твои, наши и бюджетни пари."

Любо Кольовски, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари