Как се събира боклукът в Русе?

5
Плащаме данъци за наполовина пълни кошове и боклук около тях
Плащаме данъци за наполовина пълни кошове и боклук около тях Снимка: Иван Белчев / кадри Facebook

Плащаме данъци за наполовина пълни кошове и боклук около тях

Как се събира боклука в Русе?

Това показа Иван Белчев с клип от площад "Свобода".

От кадрите се вижда как служителят по чистотата бърка в кошчетата за боклук с ръце и хвърля отпадъците в каросерията на камиона. След него обаче остават наполовина пълни кошове и боклук около тях.

"За такова качество плащаме данък в Русе", отбеляза депутатът и екоактивист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    Верно ли ...
    Този начин на събиране на боклуци от кошчетата в града е от години, а състоянието на самите кошчетата и площта около тях също не е за гледане. Има много граждани, младежи и деца които замърсяват тротоарите и местата около кошчетата и като цяло града. Културата на гражданите за пазене на чистота като цяло е на много ниско ниво. Но не може да не се обърне внимание и на недобрата работа на почистващата фирма. Всичко това е известно на повечето съзнателни и отговорни русенци. Но нали всяка седмица "великият", депутат и еколог Бибелчев трябва да се прави на "интересен" в медиите и да демонстрира, тоест да симулира активност, та да събира точки, защото знае ли се, може и нови избори да има и трябва отново депутатска заплатка да да се взема. Как този наш виден съгражданин не видя за толкова години този "високотехнологичен" начин на събиране на боклуци от кошчетата в града, интересно и "да се чуди" човек?!
  • 2
    11
    Конкурс
    Да се направи конкурс за най прост кмет през последните 20 години.
  • 5
    10
    Русе
    Качеството на сметосъбирането зависи от качеството на хората , живеещи в град Русе. В нашия квартал има хора които нямат култура на изхвърлянето на отпадъците и оставят торбите си около контейнера , а не вътре в него. Има и клошари , които редовно ровят в контейнерите и освинват около тях. И въпреки това , отпадъците в квартала ни редовно се извозват. Голям проблем са навлеците и приходящите с ниска или никаква култура от къде ли не и те също допринасят за замърсяването на града ни. И не ви е крива нито партията , нито държавата .
  • -4
    9
    Спонсор
    На ПЕНЧО децата не палят огньове в контейнерите, а вашето поколение недоразумения в този град!
  • 4
    8
    Спонсор
    В ИСПАНИЯ го събират през нощта и без да слиза шофьора от камиона и без слуги отзад! При избора на камио ни и контейнери са откраднати много пари от червените от ГРОБ! При 51 не дуразумения от кметството и МААЛИ ТЕ друго няма да стане, имайки впред вид и купените експертни дипломи без трудов стаж!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари