Как да отслабнем с 5 кг седмично

0
Вместо закуска, три седмици Консумирайте тази смес ...
Вместо закуска, три седмици Консумирайте тази смес ...

Данните звучат невороятни, но все пак са верни. За 70 години, чрез нашите черва ще премине около 100 тона храни и 40000 литра течности, от същите в стомаха и червата могат да се утаят и до 15 килограма токсични отпадъци.

За факта, че червата са мръсни свидетелстват честите запеци (запек), нарушения метаболизъм, диабет, прекомерно или недостатъчно тегло, заболявания на бъбреците и черния дроб, болестите със слуха и зрението, лошото състояние на кожата, косата и ноктите, както и други заболявания от артрит до рак.

С помощта на клизма може да се очисти само малка част от дебелото черво, т.е. 40-50 см, а лечението и промиването на червата с помощта на специална апаратура е много скъп, продължителен и не е безвреден за чревната микрофлора.

Яденето на една до три супени лъжици брашно от ленено семе в срок от три седмици, може напълно да почисти дебелото и тънките черва от дългогодишния слуз, фекалните натрупвания и паразитите, като напълно запазите чревната микрофлора.

Този метод позволява бързо нормализиране на теглото и изгаряне на мастните натрупвания. Влияе положително на регулирането на липидния метаболизъм. Брашното от ленено семе може да абсорбира и елиминира токсините в организма и да намали нивото на холестерола в кръвта.

Този продукт ще ви помогне, ако имате гастрит, колит, язва на стомаха и дванадесетопръстника на червата, заболявания на пикочните пътища, цистит, пиелонефрит, наднормено тегло, както и нарушен метаболизъм. 

Вместо закуска, три седмици Консумирайте тази смес:

Първа седмица : 1 супена лъжица ленено брашно смесено с 100 мл кисело мляко

Втора седмица : 2 супени лъжици ленено брашно смесено с 100 мл кисело мляко

Третa седмица : 3 супени лъжици ленено брашно смесено със 150 мл кисело мляко Ако ви е проблем да намерите ленено брашно, купете ленено семе и го смелете на ситно. Най-добре е, ако всяка сутрин си приготвяте прясна порция.

Задължително пийте по 2-3 литра вода на ден. Почистването на червата по този начин може да практикувате веднъж годишно. 

Източник: За Жената.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари