Къде спира токът в област Русе на 31 май 2023

0
Планови прекъсвания на Енерго Про
Планови прекъсвания на Енерго Про

Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе

Сряда, 31.05.2023 г.:

На 31.05.2023 от 08:30 ч. до 10:00 ч. и от 15:30 ч. до 17:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Ново село, с. Долно Абланово и с. Просена, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посочените населени мяста .

На 31.05.2023 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Ново село, захранените от ТП 2 и ТП6 на улиците: „Алеко Константинов“, „Арда“, „Баба Тонка“, „Беласица“, „Белмекен“, „Бузлуджа“, „Вихрен“, „Георги Сава Раковски“, „Девети септември“, „д-р Петър Берон“, „Дунав“, „Иван Вазов“, „Каменица“, „Кирил и Методий“, „Мара Манева“, „Мургаш“, „Оборище“, „Отец Паисий“, „Сливница“, „Странджа планина“, „Съединение“, „Тодор Каблешков“, „Трети март“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици.

В периода 29.05.2023 - 01.06.2023 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: с. Кошарна, захранените от ТП 2 на улиците: „Бор“, „Васил Левски“, „Георги Бенковски“, „Еделвайс“, „Иван Вазов“, „Любен Каравелов“, „Толбухин“, „Опълченска“, „Панайот Волов“, „Първи май“, „Рила“, „Христо Ботев“, „Черковна“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени с танции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици.

В периода 31.05.2023 - 01.06.2023 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Ветово, захранените от ТП 6 на улици: „Васил Левски“, „Владая“, „Георги Бенковски“, „Георги Сава Раковски“, „Желю войвода“, „Иван Вазов“, „Страхил войвода“, „Хаджи Димитър“, „Цар Калоян“, „Чавдар войвода“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване", ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици.

В периода 31.05.2023 - 01.06.2023 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Ветово, захранените от ТП 2 на улици: „Баба Тонка“, „Евтим Арсов“, „Княз Борис“, „Мадара“, „Неофит Рилски“, „Никола Петков“, „Кирил и Методий“, „Съединение“, „Трети март“, „Цар Самуил“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици.

Електроразпределение Север АД се извинява на своите клиенти за възникналото неудобство и се надява на разбиране.

Допълнителна информация можете да получите на тел: 0700 1 61 61

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари