Извънредно заседание на Комисията по Икономика заради увеличаване капитала на „Общински транспорт Русе“ ЕАД

0
От изпълнителния директор Александър Георгиев е изискан отчет за всички предоставени средства
От изпълнителния директор Александър Георгиев е изискан отчет за всички предоставени средства Снимка: Dunavmost / Архив

Комисията по Икономика, инвестиции, земеделие и туризъм ще заседава извънредно заради увеличаване капитала на „Общински транспорт Русе“ ЕАД

Постоянната комисия по Икономика, инвестиции, земеделие и туризъм ще заседава извънредно на 17 май от 15:30 ч. Причината е провелия се дебат относно увеличаване капитала на „Общински транспорт Русе“ с 2 200 000 лв. (два милиона и двеста хиляди лева). От изпълнителния директор Александър Георгиев е изискан отчет за всички предоставени средства, включително с които се увеличава капиталът на „Общински транспорт Русе“. Комисията ще се излъчва на живо в YouTube канала на Общинския съвет.

Припомняме, че предстоящото 34-то заседание на Общински съвет – Русе ще се проведе на 19 май, четвъртък, в зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе. Дневният ред е от 29 точки, има 2 допълнителни точки за разглеждане. До момента са внесени 2 питания от общински съветници, като крайният срок е днес до края на работния ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари