Извънредно съобщение: Гърция да вземе мерки заради приближаваща силна буря

16
Метеорологичната служба предупреди за екстремно време в следващите 48 часа
Метеорологичната служба предупреди за екстремно време в следващите 48 часа

Метеорологичната служба предупреди за екстремно време в следващите 48 часа

Националната метеорологична служба в Гърция предупреди в извънредно съобщение за очаквано екстремно време в следващите 48 часа. Препоръчва се да се избягва пътуване и работа на открито.

Гражданска защита предупреждава властите и гражданите да се вземат мерки заради приближаваща силна буря. От ранните часове утре бурята навлиза в континенталната част на страната, както и в Йонийско море и Тесалия.

От понеделник след обяд се очакват силни дъждове и градушки в северната част на страната в райони, в близост до границата с България. След предупреждение фермерите изтеглиха стадата си от райони близки до реки, защото има риск обилният валеж да доведе до преливане на реките.

Във вторник бурята ще засегне островите в Егейско море, сочат прогнозите. На пътниците, които планират да пътуват с фериботи в понеделник и вторник, се препоръчва да се свържат с пристанищните власти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари