Изтекоха снимки на новия iPhone

0
От тях се вижда нов интересен цвят и забележима разлика в изпъкналата камера отзад
От тях се вижда нов интересен цвят и забележима разлика в изпъкналата камера отзад Снимка: @MajinBuOfficial/Dreamtime

От тях се вижда нов интересен цвят и забележима разлика в изпъкналата камера отзад

Няколко предполагаемо изтекли изображения на новия iPhone, който се очаква да бъде предстaвен през септември, бяха публикувани в Twitter тази седмица. Автентичността на снимките, илюстриращи нов цвят от розово злато, обаче остава под въпрос, предава електронното издание на Forbes, цитирано от Economic.bg.

Снимките, публикувани в Twitter от потребителя MajinBu, показват това, което изглежда е задната страна на частично сглобен iPhone 13 Pro. От снимките става ясно, че премиум версията на новия модел iPhone ще има версия в цвят розово злато. През април тази година същият потребител първи разкри новите цветове на силиконовия калъф за iPhone 12 преди публичното им представяне.

Истината е, че Apple наистина подобри своята цветна игра през последните години. Когато iPhone 3GS последва iPhone 3G, двата модела изглеждаха почти идентични и се предлагаха в два цвята - бял и черен. Минаха още няколко години преди iPhone да започне да залага на цвят, като iPhone 5s се разклони в златен нюанс и едновременно с това iPhone 5c в синьо, зелено, бяло, жълто и розово. Така оттогава всяка година включваше нов цвят или цветове. Според специалистите на Forbes ще има пет нюанса на iPhone 13 и три на iPhone 13 Pro. Моделите Pro ще имат матово покритие, докато останалите - гланцово.

Освен това от изтеклите снимки се наблюдава интересна и забележима разлика между предполагаемо изтеклата единица и iPhone 12 Pro, тъй като изпъкналата камера отзад, която включва три обектива, светкавица True Tone, скенер LiDAR и микрофон, е пропорционално по-голяма от съответния дизайн на настоящите модели. Дори отчитайки изкривената перспектива на снимките, пакетът с камера изглежда значително по-широк, с почти половината от ширината на телефона. Припомняме, че според Bloomberg именно камерата ще „примамва“ потребителите на iPhone.

Широко се очаква Apple да представи iPhone 13 и iPhone 13 Pro заедно с Apple Watch Series 7 тази есен. В доклад от петък се твърди, че компанията планира да проведе две специални събития през септември, за да представи хардуер от следващо поколение, който може да включва iPad, iPad mini, 14- и 16-инчови MacBook Pro и AirPods.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари