Изгубено куче се скита в квартал "Дружба"

3

Домашният любимец обикаля улица "Захарий Зограф" от един час

Ая Донева ни информира за изгубено куче, което се скита на улица "Захарий Зограф" в русенския квартал Дружба 2. Жената сподели, че на животното е осигурена вода и храна.

"Намерено е изгубено куче на улица Захарий Зограф в квартал Дружба 2. Женско е. Обикаля улицата от около час. Оставена му е вода и храна.", съобщи пред Dunavmost г-жа Донева.

Надяваме се стопаните на животното да си го приберат възможно най-скоро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    помиари
    Помиарите сте вие 1, 4,5,6... Как пък в тоя скапан град останаха най-големите боклуци. От аристократите на България се превърнахме в най-големите селяндури. Диващина!!! Що за манталитет имате???? Боклуци долни!!!! Какво ви пречат животните??? Заслужаваме си и нивото и кмета и т.н. Какъв да е кмета, като жителите са като вас???? Той е един от вас!!!! Жалки долни създания!!!! Не заслужавате да живеете
  • 2
    7
    Галя
    Един психопат оставил 10 поста. Жалко, че в БГ евтаназията на двукраки е забранена. Този боклук трябва да бъде заличен от земята.
  • -13
    6
    Дунав
    Малко месце накиснато в антифриз и метнато през оградата решава проблемите с лаещите помияри.
  • -1
    5
    Русенлия
    В Дружба 2 е пълно с гнусни помияри които лаят по цяла нощ. Особенно домашните мастии. И когато рано сутринта някой скапан кучкар си изведе помияра на разходка всички останали песове започват да квичат. Наскоро щях да счупя тиквата на един скапан кучкар защото песа му се изсра пред моята къща и боклука нямаше с какво да почисти. Разбира се на нашите скапани управляващи не им пука за среднощният тормоз от лаещите помияри. Защо ли в Германия не се чува вой на помияри?Струва ми се че накрая трябва сами да решим тоя проблем...
  • 6
    4
    Нормален
    От коментарите на 2 и 3 личи, че са кучкари, като гадостите им потвърждават написаното от 1 за моралния облик на кучелюбците. Нагли и много, много злобни, любители на псета и мразещи хората. Да отвръщаш с цигански клетви на някой, написал истината. Надявам се същите тези кучелюбци да напишат някой ред и следващия път, когато се появи информация за жестоко нахапани или дори убити хора от псетата им. А тези хора може да са техни близки, децата им дори. Но понеже уважавам хората, а не помиярите, няма да им го пожелавам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари