Издирваното дете на Пепи Еврото се оказа при майка си

0
Формално детето би следвало все още да се води обявено за издирване
Формално детето би следвало все още да се води обявено за издирване Снимка: АКФ

Формално детето би следвало все още да се води обявено за издирване

Детето на бившия следовател Петьо Петров-Еврото, който е обвиняем заради аферата "Осемте джуджета", се оказа при майка си Любена Павлова. Кадри на жената със сина ѝ в ресторант на морето са публикувани от сайта Афера. По-късно Павлова заяви преди изданието, че детето ѝ е било върнато от баща му.

Формално детето би следвало все още да се води обявено за издирване. Такова съобщение бе пуснато от районната прокуратура в София на 3 юни. В него се заявяваше, че Петров и синът му се издирват - първият и чрез Интерпол, а вторият – само по линия на Шенгенската инфорамционна система.

По онова време Петров бе обвиняем по дело на районната прокуратура. Впоследствие материалите бяха иззети от градската, а обвинението – преквалифицирано. Към момента не е съобщавано издирването на бившия следовател да е отменено. Няма яснота как точно детето е било върнато на майката. Пред "Афера" Павлова казва, че това се е случило преди около три седмици е било като на филм.

"Ами там неговите (хората на Пепи Еврото) го върнаха и беше наистина като на филм – иди тук, иди там. От тогава го крия и снощи за първи път го изведох на ресторант и една ме снима", казва тя.

По думите и МВР, и прокуратурата знаят какво се е случило. Нито една от двете институции не отговори на въпросите на Mediapool дали детето още се издирва.

Павлова също би трябвало да получи обвинения заради "Осемте джуджета". Според прокуратурата тя ще носи отговорност за вещно укривателство заедно с бившия си съпруг заради изчезването на стотици златни монети, иззети преди това от бизнесмена Явор Златанов. Ценностите са върнати, но не на него, а на баща му Илия Златанов, който пък казва, че не ги е получил, защото били отнесени от близък до Петров адвокат и от Павлова. Заради връщането на монетите обвинения бяха повдигнати и на прокурор Дилян Деянов,, който се съгласява да бъдат предадени.

В петък прокуратурата съобщи, че е направено предложение срещу всички прокурори и следователи, работили по делата срещу Явор Златанов, да се образуват дисциплинарки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Haiop
    Стига сте ни занимавали с поредните скапани циркаджии!!! Този Пепи,сигурно изобщо не се крие,защото никой не го търси!!! Стига с тези стари сценарии!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари