Любена Павлова: Не познавам Петьо Еврото

0
Павлова се яви прокуратурата и си тръгна от там с повдигнати обвинения
Павлова се яви прокуратурата и си тръгна от там с повдигнати обвинения

Павлова се яви прокуратурата и си тръгна от там с повдигнати обвинения

"Тоя не го познавам". Така Любена Павлова отговори на журналистически въпрос дали бившият ѝ съпруг Петьо Петров, известен като Петьо Еврото, е жив.

Павлова се яви днес в Софийската градска прокуратура и си тръгна от там с повдигнати обвинения. Пред журналистите каза, че не знае за какво са тези обвинения, предаде NOVA.

Припомняме, че тя даде няколко ключови интервюта, в които твърдеше за корупция в съдебната власт. По аферата "Осемте джуджета" Павлова и един от бившите прокурори в Специализираната прокуратура бяха посочени като хората, които са успели да присвоят ценности и монети от един от замесените в аферата - бивш собственик на асансьорния завод „Изамет”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Л. Берия
    Прекалено много знае.... Очертава се инфаркт.
  • 7
    1
    хаха
    Супер! Винаги ми е кеф да гледам как се гърчат такива индивиди. Довчера наглееше и се правеше на недосегаема заедно със съпруга си. Обаче откакто започна пренареждането на съдебната власт от мутрите и нещата и се обърнаха на 180 градуса. Изведнъж стана така, че гешефта го смениха, взеха да трепят всеки който е бил в схемите, заличават следите и знаещите неудобни факти като тракторчето. Заличиха и мъжлето и. Сега "горката" е поставена в незавидното положение хем да бъде съдена за престъпленията на всички около нея, хем да бъде разстреляна от същите тия. Предполагам първо ще изчезне като съпруга и, тъй като тя вече пропя в няколко интервюта.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари