Изчезналият бивш шеф на ДАНС се завърна в България

0
Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов се е прибрал тази нощ в България.
Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов се е прибрал тази нощ в България.

Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов се е прибрал тази нощ в България. Към 1:30 часа той е минал през ГКПП "Кулата", съобщи вътрешният министър Веселин Вучков.

В кола, шофирана от брат му, е била и жената на Сертов. Той е обяснил, че на територията на Гърция е претърпялкатастрофа, което е наложило лечeнието му в южната ни съседка.

В момента той е в България и е в добро здраве.

Издирването на бившия шеф на ДАНС ще бъде прекратено.

Веселин Вучков благодари на семейството на Сертов за оказаното съдействие. 

Припомняме, че Петко Сертов изчезна в началото на декември 2014-а година. Той беше в неизвестност от 5 декември. МВР го обяви за национално издирване. Разследваха се четири версии – отвличане, нещастен случай, самоубийство и напускане на дома по лични причини. 

Малко преди Коледа ексшефът на ДАНС беше засечен в хотел в Гърция. Гръцките власти са видели бившия шеф на ДАНС в хотел "Нана" в Атина на 20 и 21 декември 2014-а.

Той се е регистрирал там с българската си лична карта. На 21 декември Сертов е обикалял в района, вечерял е, бил е видимо спокоен, разговарял е на гръцки и на английски, разказа главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.  

На следващия ден в 8 сутринта Сертов е напуснал хотела. И следите отново се губят. Управата на хотела отказа да ни даде информация за престоя на Сертов. 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари