Избраха Христо Белоев за почетен гражданин на Силистра

0
Христо Белоев бе избран от общинските съветници с тайно гласуване
Христо Белоев бе избран от общинските съветници с тайно гласуване Снимка: Христо Белоев / Facebook

Христо Белоев бе избран от общинските съветници с тайно гласуване

На днешната сесия на Общински съвет-Силистра акад. Христо Белоев бе избран с тайно гласуване от 26 народни избраници да стане почетен гражданин на Силистра за 2023 година.

Акад. Христо Иванов Белоев, дтн., DHC mult - ректор на Русенски университет "Ангел Кънчев". Той е номиниран заради своите 32 изключителни постижения в областта на обществено-икономическия, научния, стопанския, социалния, спортния, културния и духовния живот на общината. Предложението бе подадено от академичния състав на Филиал Силистра на Русенски университет "Ангел Кънчев".

Общо в гласуването взеха участие 29 съветника, като трима не подкрепиха нито една от трите кандидатури, а 26 избраха ректора на Русенския университет, съобщи Кворум Силистра.

Другите двама кандидата - доц. д-р Стефка Георгиева Ангелова и Симеон Иванов Симеонов не получиха нито един глас в своя подкрепа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    Предстои
    В скоро време да стане почетен гражданин на междугалактическото пространство. Там ще го направят за втори път хай&кадемик. Абе, велика работа, ама селскопавликенска и такторноазиатска.
  • 16
    3
    С една дума
    Поредният цирк!
  • 14
    2
    И още ....
    Нека го направят почетен гражданин и в долините на дълбоките гащи - Разград, Хасково, Кърджали и т.н.
  • 20
    1
    Ivo
    Как може дапишете за този простак, некадьрен идиот!Срамно е!Махнете ги!Излагате се!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари