Галин Григоров поздравява русенци с песента „Високо, високо, високо"

1
Бог високо, цар далеко...
Бог високо, цар далеко...

Бог високо, цар далеко...

Високо, високо, високо – заедно можем повече“ – това е слоганът на визията за управлението на Русе на кандидата за кмет Галин Григоров.

„Поставяме си висока цел за висок жизнен стандарт и високо качество на живот в Русе. Казваме „не“ на провинциалния комплекс за малоценност и искаме да разграничим Русе в контекста на 10-годишния застой на страната“, заяви Григоров.

Визията му формулира нов цел за Русе – да стане първият град в България, който е развива като икономически мотор за оттласкване на страната ни от дъното. ВМРО щяло да направи законодателна инициатива за фискална децентрализация и преодоляване на неравенството между градовете чрез пренасочване на част от бюджета по места. Ще се търси привличането на чуждестранни инвестиции и ще се работи в посоката Русе да се утвърди като град на индустрията и високите технологии.

В икономически план се залагало на динамичното развитие на малките и средни предприятия и на интермодалния транспорт. Идеята била Русе да има първия общински интермодален терминал и да заработи летището.

Всичко в предизборната кампания изглежда толкова хубаво, но е почти невъзможно да го повярваме. Защо ВМРО не направи нищо до сега, след като е част от управляващата ни коалиция?

Г-н Григоров питал ли е Владислав Горанов и Бойко Борисов, какво мислят за фискална децентрализация?

Според позабравените обещанията на ВМРО, пенсионерите сега трябваше да получават едни уж достойни пенсии. Пари за по-високи пенсии няма, но за сметка на това си купихме самолети за милиарди.

Идват избори и отново обещанията са грандомански с идеята да ги забравим след няколко месеца.

От името на Галин Григоров поздравяваме всички русенци с песента на ФСБ "Високо".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари