Иво Кацаров е новият заместник-министър на младежта и спорта

0
До този момент Кацаров е изпълнявал длъжността главен секретар на Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата"
До този момент Кацаров е изпълнявал длъжността главен секретар на Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата" Снимка: БГНЕС

До този момент Кацаров е изпълнявал длъжността главен секретар на Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата"

Иво Кацаров е назначен за заместник-министър на младежта и спорта. Това съобщиха от пресцентъра на ведомството.

До този момент Кацаров е изпълнявал длъжността главен секретар на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“.

В периода 2017 г. – 2019 г. той е директор на дирекция „Търговски дружества и концесии“ в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Иво Кацаров е дългогодишен служител на Агенцията по обществени поръчки, където заема различни позиции, включително главен секретар.

Също така е работил и в Министерството на финансите, има опит и в частния сектор.

Завършва висшето си образование в Университета за национално и световно стопанство със специалност „Счетоводство и контрол“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари