Иво Инджов: Николай Денков е приемлив за Пеевски и Борисов

0
Това, което направи ЦИК с отмяната машините, е скандално, казва политологът
Това, което направи ЦИК с отмяната машините, е скандално, казва политологът

Това, което направи ЦИК с отмяната машините, е скандално, казва политологът

"Много по-силно сред управляващите се чуват гласовете на Делян Пеевски, на Бойко Борисов, а не на премиера Денков. Той просто е приемлив за Пеевски и Борисов. В навечерието на местните избори Пеевски и Борисов не се криеха и поставяха задачи на министри, искаха отчети. Те бяха водещи в преговорите със зърнопроизводителите, след това с миньорите. Пеевски вече говори от името на управляващата коалиция - кой кога да се очите, как да се отчита. Това е скандално, само по себе си." Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ политологът Иво Инджов.

Колкото до премиера Денков, според мен той не е на мястото си, не показва, че е силната политическа фигура в правителството. Колкото и да му се възхищават някой много, той се опира само на хората, които подкрепят ПП-ДБ - аргументирано или фанатично“, добави Инджов.

Със сигурност не трябва да бъде компрометиран машинният вот. ЦИК не е подчинена на изпълнителната власт, а премиерът трябва да мери думите си, когато коментирал изборите, ако няма доказателства. От друга страна това, което направи ЦИК с отмяната машините, е скандално. ЦИК търпи критика и оставаме с впечатлението, че е заложник на политически интереси“, каза още гостът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари