Иво Инджов: Мария Габриел е повече опаковка, отколкото съдържание като премиер

2
Въпросът е как ще реагира Гешев, дали няма да отвори шкaфчетата с папки, например за Барселонагейт, коментира експертът
Въпросът е как ще реагира Гешев, дали няма да отвори шкaфчетата с папки, например за Барселонагейт, коментира експертът Снимка: Фейсбук

Въпросът е как ще реагира Гешев, дали няма да отвори шкaфчетата с папки, например за Барселонагейт, коментира експертът

"Има все по-голяма вероятност да се създаде правителство с първия мандат. Правят се опити Хартиената коалиция да се представи като Анти-Гешев съюз. Мария Габриел е повече опаковка, отколкото съдържание като премиер. Тя не е изявен политик от кохортата на Борисов, има европейска глазура." Това каза експертът Иво Инджов пред "Денят" на Веселин Дремджиев, предаде FrogNews.

По думите му ГЕРБ и ДПС имат козове да окажат натиск върху ВСС да отстрани Гешев от поста на главен прокурор. "Въпросът е как ще реагира Гешев, дали няма да отвори шкaфчетата с папки, например за Барселонагейт. Също е важен въпросът дали ще може да се сформира конституционно мнозинство, за да направи промени. Може би няма да има време за това", подчерта той.

Според него," Продължаваме промяната" и "Демократична България" ще се позиционират като опозиция, което ще им даде позитиви за местния вот. "Но е добре да използват всяка възможност за критика на ГЕРБ", каза Инджов.

"При Румен Радев се наблюдава регрес в развитието му като държавник. Той използва думи като - чуждопоклонници, което във времето на Интернет и глобализацията звучи архаично", коментира Инджов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Иван
    А бе тази кака,нито има качествена опаковка,нито сьдьржание!Айде да се маха!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари