Иво Дошев: Не съм бил общинския съветник Стефан Спасов, говорихме за проекта и си тръгнах

0
Дошев публикува видео, което според него доказва, че не е бил бит
Дошев публикува видео, което според него доказва, че не е бил бит Снимка: Ivo Doshev / Facebook

Дошев публикува видео, което според него доказва, че не е бил бит

Общинският съветник Стефан Спасов не е бит, както съобщиха преди дни от „Спаси София", които са част от групата на „Продължаваме промяната-Демократична България-Спаси София” (ПП-ДБ-СС) в Столичния общински съвет (СОС). Това твърди във фейсбук профила си Иво Дошев, за когото от „Спаси София“ съобщиха, че е нападнал общинския съветник.

Иво Дошев твърди още, че е разговарял с общинския съветник, обсъдили са проекта и обхвата на работа и са си тръгнали. Не е бил бит, докато проверява работниците, както твърдят, заявява Иво Дошев.

След като го попитах за електробусите и защо липсват като стратегия за София, предвид че са най-евтиният и най-екологичен транспорт, Стефан Спасов рязко агресира и тръгна подире ми, за да се заяжда с мен, очевидно търсейки конфликт с мен. Аз от моя страна бързах, защото имах работа за през деня и се опитвах да се прибера, за да си я започвам и не му обръщах внимание. А това много го издразни и той ме снимаше с камерата на телефона си, докато вървях и се заяждаше с мен“, описва случката Иво Дошев в поста си.

Това, че не му обръщах внимание, не му хареса и той продължаваше да върви след мен, продължавайки да търси конфликт. Когато стигнах до входната врата, той застана пред мен и не ми даваше да си вляза, започна да ме бута и да ми дърпа и тегли ръката, докато си отключвам, но дори и тогава не съм го бил, просто му свалих очилата с два пръста и го пратих да си ги взима. Аз си отключих и си влязох. Това е, което стана - и съседи, и работници са описали точно това в показанията си - и само Стефан Спасов е писал, че е бил бит“, твърди още Иво Дошев.

Позицията на Иво Дошев е в отговор на публикацията: От „Спаси София” съобщиха, че общинският съветник Стефан Спасов е бил нападнат на столичния бул. „Патриарх Евтимий".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари