Иво Бешков: За Сашко са полагани особено големи грижи

1
Детето живее в собствен свят, допълни главен инспектор Бешков
Детето живее в собствен свят, допълни главен инспектор Бешков Снимка: БНТ / стоп кадър

Детето живее в собствен свят, допълни главен инспектор Бешков

"Направих психологическия портрет на малкия Александър от Перник и на неговия баща. Най-важното е в такъв случай да се придобие годна за използване информация, на базата на която да предвидим възможните действия на детето, т.е. какво може да се е случило с него".

Това каза в студиото на БНТ главен инспектор Иво Бешков – началник на сектор „Криминална психология“ към Института по психология на МВР.

"На база на показанията на близки, на приятели, на семейството - за това дете са полагани особено големи грижи. Това не е обикновено дете, то е с различни способности. От него можеше да се очаква нещо съвсем различно, което да ни изненада. То живее в собствен свят. Информацията беше, че е изключително активно дете, т.е. хиперактивно. Физически здраво дете е", посочи инспекторът.

Бешков потвърди, че детето не се е губило за първи път, въпреки че са полагани за него добри грижи от бащата, от баби и дядовци, от учители, психолози и логопеди. Детето е обгрижвано.

"Близките хора се стремят да го впишат това дете в нашето общество. Да може да бъде полезно както за себе си, така и за останалите. Ходи на училище и има помощник, който го води и който се грижи за него там. Да може да придобие знания и умения, с които да продължи да бъде самостоятелен в живота", обясни още Иво Бешков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари