Иво Аръков ще става баща

0
Актьорът разкри, че бебчето трябва да се роди скоро
Актьорът разкри, че бебчето трябва да се роди скоро Снимка: Личен архив

Актьорът разкри, че бебчето трябва да се роди скоро

Актьорът Иво Аръков потвърди пред LadyZone, че циркулиращите догадки за неговото бащинство са верни.

Потвърждавам новината, но не искам да разкривам повече детайли. Нека не конкретизираме кога очаквам детето, ще кажа само „скоро“ – сподели 34-годишният Иво Аръков по телефона.

През май 2021 г. актьорът разкри в Инстаграм, че има връзка с Габриела Николаева.

"Всичко е любов! Всяко едно дело, което се започва, е хубаво да бъде започнато с любов. Иначе е една механичност. И трябва да имаш най-вече любов към себе си", сподели преди време Иво.

"Любовта дава смисъла да продължаваме напред, дава окриляваща енергия, която ни извисява и ни разграничава от всичко останало", категоричен бе актьорът, познат на всички зрители от сериала „Съни бийч“.

В края на януари т.г. Иво Аръков показа още един свой талант – на музикален изпълнител. Първата му песен – AROMATA, е горещо парче за любовта, от която боли, но и ни прави решителни.

"За много хора беше доста неочаквано. Аз преследвам Искрата от 2016 г. заради порива ми към музикалната сцена. Беше истинско предизвикателство да създам парчето", каза Аръков пред bTV в началото на февруари.

"Големи адмирации за Искрата – музика, текст и аранжимент. Аз пиша много сложни неща, моите стихотворения не стават за пеене", допълни актьорът.

"Приятелката ми Габриела одобри и хареса видеото – каза, че е страхотно", сподели той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    ,,,
    стоичков мангала може само да му пръднеш на уя и по слава и по пари и по успехи. паниемаеш никому неизвестни бай ганьо?
  • 0
    1
    ...
    този ли беше мошеника, който свършва на лицето на дъщерята на стоичков мангала и тя се обиди, че и дошло в повечко ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари