Иван Белчев: Да се поставят гръмоотводи на всички общински спортни терени

4
Това е едно от предложенията на депутата за залагане в проектобюджета на Община Русе за 2024 г.
Това е едно от предложенията на депутата за залагане в проектобюджета на Община Русе за 2024 г.

Това е едно от предложенията на депутата за залагане в проектобюджета на Община Русе за 2024 г.

"Вашият глас е важен!

В петък, 26 януари от 17:30 часа в зала „Св. Георги“ в сградата на общината ще се състои публичното обсъждане на проекта на бюджет на Община Русе за 2024 година.

Моите предложения ще са по теми, които съм засегнал още миналата година, но не ги виждам заложени в бюджета за тази година:

Поставяне на гръмоотводи (мълниеприемници с изпреварващо действие) на всички общински спортни терени

Сензори за фини прахови частици (ФПЧ) и посоката на вятъра в целия град на общински сгради;

Обновяване на пешеходните пътеки на улици, на които има училища, градини и ясли - пешеходните пътеки трябва да са осветени със по-силна светлина и със съответните знаци.

За постъпилите предложения, направени по време на публичното обсъждане, ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на бюджет при внасянето му в Общински съвет - Русе.

Ще се видим на обсъждането и ще се радвам да чуя вашите идеи за Н А Ш И Я град!", написа в социалната мрежа Белчев, който е народен представител от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ в 19-и МИР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    ПРАВОСЪДИЕ?
    КАКВО СТАНА СЪС ДОКУМЕНТАЦИЯТА И СТРОИТЕЛНИТЕ КНИЖА НА СПОРТНОТО СЪОРЪЖЕНИЕ КЪДЕТО ПОГИНА ДЕТЕНЦЕ? КОЙ СТРОИЛ,КОИ ПОРЪЧАЛ,КОЙ ПЛАТИЛ,КОЙ ПРИЕЛ,КОЙ УЗАКОНИЛ В ДОПУСТИМ ИЛИ НЕДОПУСТИМ ТЕХНИЧЕСКИ ЕКСПЛОАТАЦИОНЕН ПРИЕМЕН АКТ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ? ТАМ КАКВО СТАНА? ГОЛЯМО ТИШИНА ИМА.ВИНОВНИ ИМА ЛИ ?
  • -2
    11
    ДИМИТЪР
    Белчев да не си направил търговско дружество за гръмоотводи?
  • 4
    10
    абе,
    гръмоотводаджиите, как са гръмоотводите по вашите жилища?!? Някога измервали ли сте ги?!? А изобщо още там ли са?!? Сто процента нито сте ги мерили, нито знаете дали още са там, ама иначе акъл давате, та пушек се вдига!
  • 5
    9
    10 стинки
    Обвинения и дела трябваше да има срещу фирмите изпълнители нна ремонта на стадион Дунав, срещу Доктора лично. Две деца пострадаха едното пукна. Бих казал загина ама нека сме брутални. Сгради без гръмоотводи, пилони осветление на голяма височина пак без гръмоотводи... В римско време преди 2000 години са имали повече акъл. Пламен Стоилов, Пенчо Милков, общински съветници, доктор-моктор всички са отговорни.
  • -3
    8
    ...
    Не мога да го гледам вече тоя популист. Стига ни го навирахте в очите! Този е по-фалшив и безполезен и от Пеню, това че още не са го разбрали някои хора е явно щото не им е бил кмет. Пу, пу, пу. Да пази Бог да не ни идва такава беля на главата. И сегашния „микрофон“ ни е много.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари