Иван Бакалов: Борисов го е страх, колкото и да го обслужват телевизиите и да го пази Гешев

4
Нищо чудно да тръгне да бяга
Нищо чудно да тръгне да бяга Снимка: БГНЕС

Изгледах на запис вчерашните новини на bTV, Нова и БНТ с участието на Борисов, че исках нещо да пиша. Отразили са нашироко обиколката му тук и там, сякаш е премиер, среща с актив на ГЕРБ, речи и т. н.

Но първначалното впечатление за падението на телевизиите се изпари. Вижда се нещо много повече. Борисов уж държи реч, но се кара гневно. Това е късният фюрер. Звучи точно като него. Активът на ГЕРБ гледа уплашен и потиснат.

От тона му се вижда, че го е страх, колкото и да го обслужват телевизиите и да го пази Гешев. Само те са му останали като последни убежища.

Х...р капут.

Впрочем, прилича по-скоро на последните дни на Кадафи. Нищо чудно да тръгне да бяга. А като се сетя какво му направиха на Кадафи преследвачите... По-добре за него сам да се предаде на Рашков.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Бах
    Страх го е да не го ебат в пандиза.
  • 1
    3
    Анонимен
    Че за какво да го е страх страхуват се нарушителитеSAMPL
  • 5
    2
    Бах
    Борисов е използван капут който повече няма да го качат на власт. Дават го щото плаща и той не знае защо - надежди говежди на изпърдян дъртак.
  • -5
    1
    Zodiac
    Иван Бакалина винаги е бил измекяр и тъп подлизурко!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари