Ивайло Вълчев: Бих отдал всичко, случило се с машините, на глупостта на един човек

0
Не бихме подкрепили смяна на състава на ЦИК, заяви депутатът от ИТН
Не бихме подкрепили смяна на състава на ЦИК, заяви депутатът от ИТН Видео: NOVA

Не бихме подкрепили смяна на състава на ЦИК, заяви депутатът от ИТН

Според него ДАНС е свършила работата си, а Комисията е реагирала адекватно. "Бих отдал всичко, случило се с машините, на глупостта на един човек. ИТН е партията, която се бори машините да станат част от изборния процес, но когато има факти, сочещи, че гласуването може да бъде опорочено, се появяват съмнения. Имах притеснения при гласуването на втори тур", коментира Вълчев за "Пресечна точка" по NOVA.

По думите му хората се събират когато имат сходни идеи, дори от различни политически формации. "Не е ясно дали вотът на недоверие ще успее, особено при сегашното положение, никой не знае какво ще се случи. Не трябва управляващите да имат комфорт, а опозицията да е смачкана. Всичко е възможно да се случи в "сглобката". На места имаше доста остри реплики между двете ѝ части, със сигурност ще се стигне до ниво на разхлабване. ДПС ще продължи да бъде тежък фактор в правителството. Местните избори ще доведат до промяна в отношението на твърдящите, че представляват волята на народа във властта. ПП–ДБ не събра гласовете, които искаше, и не успя да реализира заявените намерения. Не би трябвало да се тупат в гърдите, че представляват желанието на хората да виждат точно тях като управляващи", смята той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Незнаещ
    А помниш ли от глупостта на един твой, много близък приятел или колега ,какви последствия произлязоха....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари