Ивайло Вълчев: Дали калта ще е лечебна, ще видим като се размие от екраните на телевизорите

0
Зрители сме на стряскащ процес, отбеляза той за скандалите в прокуратурата
Зрители сме на стряскащ процес, отбеляза той за скандалите в прокуратурата Видео: NOVA

Зрители сме на стряскащ процес, отбеляза той за скандалите в прокуратурата

"Имаме вода, имаме земя и си правим кал. Дали калта има лечебни свойства, ще видим като малко се раззмие от екраните на компютрите и телевизорите. След първоначалния шок от това което виждаме и чуваме, се появиха и въпросите. Като всяка една от страните има толкова много за казване, защо са мълчали толкова дълго? Трябваше ли Мария Габриел да заговори за оставка, за да се стигне до тези разкрития? Ние сме зрители на един стряскащ процес, защото той идва от хора, които олицетворяват закона."

Това каза депутатът от „Има такъв народ“ Ивайло Вълчев в ефира на NOVA относно обвиненията между главния прокурор Иван Гешев и заместникът му Борислав Сарафов.

Относно политическата обстановка и възможността да има правителство, Вълчева каза, че по никакъв начин не трябва да се допусне да се иде на шести избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари